Qui som

Ferran Suay Lerma

València, 1959

Doctor en Psicologia i Professor del Departament de Psicobiologia de la Universitat de València. Expresident d’ELEN (Xarxa Europea per la Igualtat Lingüística). Creador dels tallers d’assertivitat lingüística, i coautor de ​​Sortir de l’armari lingüístic (Angle, 2010), que va rebre el Premi Sant Jordi (Lupa d’Or), atorgat per la Societat Catalana de Sociolingüística, l’any 2011.

Ricard Chulià Peris

Torrent, 1983

Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de València i Màster en Anàlisi Política per la Universitat Oberta de Catalunya. Experiència en l’àmbit de la comunicació, l’edició i la docència.

David Valls Botet

Barcelona, 1973

Diplomat en Producció i realització de cinema i televisió a DeAnza College (EUA). Grau en lingüística a la Universitat de Barcelona. Màster en lingüística (lingüística austronèsica i de Papua Nova Guinea i etnolingüística ameríndia) a la Universitat de Leiden (Països Baixos). Col·laborador en un espai de llengües al programa de Catalunya Ràdio, els Viatgers de la Gran Anaconda. Autor del llibre Les llengües de l’anaconda (Viena, 2018). Realitzador dels documentals: Són bojos, aquests catalans!?, Què ens passa, valencians!?, i Catalunya Nord, la llengua enyorada.

Oleguer Ortiz Roca

Barcelona, 1978

Graduat universitari en Arts i Disseny a l’Escola Massana (Universitat Autònoma de Barcelona) i Màster en animació per ordinador, per l’Academy of Arts University (San Francisco, EUA). Ha exercit de professor a la Universitat Ramón Llull. Té experiència en el món dels audiovisuals i forma part del col·lectiu ‘Mantinc el català’.

Carles Palau Puig

Sabadell, 1977

Cofundador de Tallers per la Llengua. Dinamitzador de tallers de llengua i educador ambiental. Biòleg i Màster en ecologia evolutiva per la UAB. Actualment dedicat a l’agricultura ecològica, especialitzat en el cultiu de plantes aquàtiques autòctones en perill d’extinció. També ha estat professor d’institut a la FP en jardineria i agricultura ecològica, i ha treballat en projectes de transformació de patis d’escoles.

Coautor dels llibres “El català em sedueix” i  “De la consciència a la conducta”.